voorspeelavond_image

Heb je altijd al gitaar willen leren spelen? Dat begrijp ik goed! De (elektrische) gitaar bepaalt vaak de sound van de band en is in vele muziekgenres terug te vinden.

Ik geef al vanaf 1982 klassieke en elektrische gitaarlessen aan jong en oud, beginners en ervaren gitaristen. Doordat ik zowel Klassiek gitaar als Lichte muziek heb gestudeerd aan het conservatorium, kun je bij mij terecht voor verschillende gitaarstijlen, zoals Klassiek Gitaar, Pop, Jazz, Latin of Bluesgitaar.

Hoe ziet een gitaarles eruit?

Tijdens de les leer ik hoe je het instrument bespeelt en hoe je tabs, noten of akkoordsymbolen kunt lezen. Het doel is dat je zelfstandig muziek leert maken op jouw eigen niveau. De basistechnieken leer je aan de hand van allerlei soorten muziek of in de stijl van jouw voorkeur. Ik geef je muziek mee, zodat je thuis kunt oefenen.

Individuele of groepsles?

Wist je dat je zowel individuele als groepsles kunt volgen? Vooral bij beginnende kinderen raad ik aan om in een groepje te starten, zodat je van elkaar leert.

Aanvangsleeftijd voor gitaarles

Iedereen is welkom, van jong tot oud! 7 – 8 jaar is een prima leeftijd om te beginnen.

Samenspelen

Iedereen die wil samenspelen kan zich naast de gewone les opgeven voor samenspel. Er zijn samenspelgroepen voor beginners en gevorderden, orkesten en bands. Drie keer per jaar zijn er in plaats van de gewone lessen samenspellessen voor instrumenten die in een band thuis horen. Alle leerlingen worden ingedeeld in een band.

Contact

Wil je meer weten over gitaarlessen of heb je andere vragen?

Neem contact met me op